İL BAZLI HEDEF YKS ZÜMRE KURULU TOPLANTISI

Toplantı 16 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşmiştir. Okulumuz Okul Müdürü Yaşar SÖYLER, koordinatörlerimiz Gülşah ÇALI ve Cengiz TOLGA ile katılım sağlamıştır. HEDEF YKS PROJESİ kapsamında Şube Müdürü Bekir DAL başkanlığında okul müdürleri ve koordinatörler İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi’n de toplanmıştır. Şube Müdürü Bekir DAL’ın açılış konuşmasının ardından İhramcızade Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Rehber Öğretmeni Mehmet ÇAYIR proje kapsamında okullarında yaptıkları çalışmaları sunmuştur. Toplantıda koordinatörler okullarında gerçekleştirdikleri ve ilerleyen zamanlarda gerçekleştirecekleri çalışmaları paylaşmışlardır. Okulların çalışmaları incelenerek koordinatörlerin fikir alışverişinde bulunmaları sağlanmıştır. Şube Müdürü Bekir DAL’ın kapanış konuşmasının ardından dilek ve temennilerle toplantı sona ermiştir.

28.02.2024 18

28-02-2024