SİVAS / DİVRİĞİ - Divriği Hüsnü Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Eba tarafından tüm derslere yönelik hazırlanan testleri çözerek bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz.

Ara

Meteoroloji verilerine göre, Sivas’ta gece beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Sivas Valisi Salih Ayhan, eğitime kar yağışı nedeniyle ara verildiğini Twitter hesabından duyurdu. Ayhan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Çocuklar, gece yarısından itibaren şehrimizde yoğun kar yağışı beklendiğinden, Sivas il genelinde 26.12.2018 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitime 1 (bir) gün ara veriyoruz. Dışarı çıkmayacağınıza ve bol kitap okuyacağınıza inanıyorum."

Tüm veli ve öğrencilerimizin bilgisine sunar, verimli bir tatil olmasını temenni ederiz.

Ara

Sevgili Öğrencilerimiz 3 Ocak Perşembe günü okulumuzda genel deneme sınavımız yapılacaktır.

Dün öldü, bugün can veriyor, yarın ise henüz doğmadı. Zamanınızı bu açıdan görmeniz ve verimli kullanmanız temennileri ile şimdiden başarılar dileriz.

Dyned Kurulum Kılavuzu için TIKLAYINIZ

DYNED programını indirmek için TIKLAYINIZ

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı olarak gerçekleştirmek istediğimiz dönüşüm adil, insan merkezli, öğretmen temelli, kavramda evrensel-uygulamada yerli, esnek, beceri ve görgü odaklı, hesap verebilir, sürdürülebilir bir ilkesel duruş sergilemektedir.

Prof. Dr. Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanı

Kas

Sevgili öğrencilerimiz Aralık ayı kitap okuma saatlerimiz aşağıda belirtilmiştir. Şimdiden iyi okumalar 😊📚📖

4 Aralık Salı, 5. Ders Saati

6 Aralık Perşembe, 6. Ders Saati

10 Aralık Pazartesi, 6. Ders Saati

12 Aralık Çarşamba, 7. Ders Saati

14 Aralık Cuma, 8. Ders Saati

18 Aralık Salı, 6. Ders Saati

20 Aralık Perşembe, 7. Ders Saati

Kas

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın tarihi 1 Haziran 2019 olarak belirlendi.

İki oturum olarak düzenlenecek sınavda, soru sayısı ve ders dağılımlarında bir değişiklik yapılmadı. Sınav, 8. sınıf öğretim programları esas alınarak yapılacak. Sınav, iki bölüm halinde ve aynı gün uygulanacak. Sınavda çoktan seçmeli 90 soru sorulacak.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının elektronik ortamda verdiği hizmetlerin tümü tek platformda birleştirilerek, tüm elektronik hizmetlere  "https://mebbis.meb.gov.tr" adresinden erişim sağlanacak.

Kas

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan "BENİM ADIM ÖĞRETMEN" videosunun linki aşağıda verilmiştir. Video hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

24 Kasım öğretmenler günümüz Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk´ün izinde kutlu olsun.

Video için TIKLAYINIZ

Kas

Okulumuzda Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip Ortaokulu için hazırlanan sunular öğretmenlerimize sunuldu ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün sitesi hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sunulara ve Siteye ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Kas

"24 Kasım Öğretmenler Günü" şiir yarışmasına okulumuz 7 B sınıfı öğrencilerinden Hatice Kübra SÖNMEZ Öğretmenim şiiri ile katıldı.

Kas

4 Aralık Salı günü okulumuzda yapılacak olan deneme sınavımızda tüm öğrencilerimize BAŞARILAR Dileriz

Kas

Divriği Hüsnü Aydın Anadolu İmam hatip lisesi olarak 5-12. sınıf öğrencilerimizin hazırlamış oldukları projeler ile tübitak 4006 projesine başvuru yaptık.